CONDICIONS DE COMPRA

CONDICIONS DE COMPRA

Lletra Impresa Edicions SC (a partir d’ara Lletra Impresa) ofereix la possibilitat d’adquirir les seues publicacions des del seu web, en les condicions que tot seguit s’hi especifiquen:

TIPUS D’ENVIAMENT:

Realitzem els enviaments a través de Correus (correu ordinari) o de l’empresa de missatgeria que considerem escaient. Processem les comandes de forma ràpida (24/48 hores), però una vegada realitzem l’enviament no podem assegurar el temps que trigarà a arribar a la seva destinació. Per aquest motiu, hem estipulat 10 dies com a termini de lliurament. L’enviament serà gratuït per a tot l’Estat espanyol. Per a la resta de països haureu de contactar directament amb l’editorial a la seua adreça: lletraimpresaedicions@gmail.com per consultar les condicions.

PAGAMENT:

Lletra Impresa ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament amb targeta de dèbit o crèdit o de transferència bancària.

El càrrec a la targeta de dèbit/crèdit es realitza al moment en el qual es realitza la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i una vegada s’haja comprovat que les dades comunicades són correctes. Les dades confidencials són transmesos de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrats en la nostra base de dades de cap manera.

Per realitzar el pagament a través d’una transferència bancària, s’ha de fer l’ingrés de la quantitat corresponent en el nostre compte bancari (CaixaBank ES80-2100-2828-1102-0026-7831). En el concepte ha de figurar el nombre de referència de la comanda. La comanda no serà enviada fins que l’import complet hagi estat rebut en el nostre compte.  Cal enviar un justificant de pagament al correu lletraimpresaedicions@gmail.com.

ANUL·LACIÓ DE COMPRA I DEVOLUCIONS

Lletra Impresa Edicions garanteix al Client la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comunique abans que la comanda haja estat posat a disposició del transportista per al seu enviament. En cas contrari haurà d’esperar a rebre la comanda per tramitar la seva devolució.

El Client podrà retornar qualsevol article que haja comprat a Lletra Impresa en un termini de 10 dies. Per fer efectiva la devolució del material rebut, ho haurà de comunicar per correu electrònic a l’editorial Lletra Impresa (lletraimpresaedicions@gmail.com) en un termini màxim de 10 dies. El cost de la devolució correrà a càrrec del client, sempre i quan no siga per motius d’error d’enviament o de defectes del producte. Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora lliurat per error, se li lliurarà el producte correcte, recollint el primer, sense cap càrrec addicional per al Client. Així mateix, si un producte ha arribat al client trencat, danyat o en males condicions, Lletra Impresa el substituïrà per un altre en bon estat, sense càrrecs addicionals.

Des del moment en què arribe el llibre a la seu editorial (Av. República Argentina, 80, 6è, 16a, Gandia, 46701, València) es procedirà a la devolució de l’import de la quantitat abonada pel client per la seua comanda a través del mateix sistema pel qual el client en féu el pagament.

Per a qualsevol reclamació o consulta pot posar-se en contacte amb Lletra Impresa Edicions a través de la nostra adreça electrònica anteriorment esmentada.

Comments are closed.