QUI SOM?

LLETRA IMPRESA EDICIONS

Mercè Climent i Juli Capilla, editoris de Lletra Impresa

Lletra Impresa Edicions és una editorial en llengua catalana que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de publicar llibres de literatura de qualitat adreçats als lectors de totes les edats. El nostre catàleg aplega col·leccions especialitzades en els gèneres clàssics: novel·la, narrativa, conte, assaig, biografia, història, poesia, literatura per a infants i joves… Però estem oberts també a llibres de difícil classificació genèrica, delicatessen i peces literàries que són pura orfebreria. La prioritat és de publicar llibres en català de tot l’àmbit lingüístic, atenent i respectant les particularitats dialectals dels nostres autors i autores, perquè creiem alhora en la unitat i diversitat de la nostra llengua.

La traducció és, també, un objectiu primordial de l’editorial, de manera que cada any editem títols d’altres llengües, amb una especial atenció a veus inèdites i un punt marginals de literatures universals força desconegudes, com ara la xinesa, l’índia, l’indígena nord-americana, l’africana, etc. Hem publicat també alguns títols traduïts del català a l’anglès, a l’alemany i al portuguès… i també en castellà.                 

Treballem l’edició a poc a poc, amb molta cura, i aspirem a ampliar el ventall de lectores i lectors en català. Lletra Impresa Edicions és una projecte d’il·lusió al servei del llibre en català de tot el país. Reivindiquem l’edició tradicional i cuidem els nostres autors i autores. Els acompanyem tant en el procés d’edició com en el de la promoció. Treballem les novetats, però sense descurar el nostre catàleg. Perquè creiem fermament que els bons llibres no caduquen mai.

Per tot el que hem dit, creiem que la frase que encapçala la nostra pàgina web i que pertany a Publius Ovidius Naso, Ovidi, ens defineix a la perfecció: “Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo” (La gota forada la pedra, no per força sinó per constància).

Lletra Impresa està associada a l’AEPV, l’Associació d’Editors del País Valencià. 

Comments are closed.