QUI SOM?

LLETRA IMPRESA EDICIONS

Mercè Climent i Juli Capilla, editoris de Lletra Impresa

Lletra Impresa és una editorial de llibres  que publica majoritàriament en llengua catalana, creada al desembre de 2015 i amb seu a Gandia (la Safor). Aspirem a proveir als lectors de totes les edats de llibres de qualitat, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora.

El nostre és un projecte d’il·lusió al servei dels lectors i les lectores de tot el país. Aspirem a ampliar el ventall de lectors en català. Hem nascut al si de les Comarques Centrals Valencianes, i el nostre àmbit natural d’actuació és el valencià, però tenim una vocació íntegra i transfronterera, clarament de país.

Lletra Impresa reivindica el paper de l’edició tradicional, per això el nom. La que es fa en paper, la que valora la feina acurada i ben feta, la que implica a escriptors, il·lustradors i al públic, perquè el llibre com a objecte que es pot tocar, olorar, sentir, veure amb detall, subratllar a llapis… és insubstituïble.

Per tot el que hem dit, creiem que la frase que encapçala la nostra pàgina web i que pertany a Publius Ovidius Naso, Ovidi, ens defineix a la perfecció: «Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo» (La gota forada la pedra, no per força sinó per constància).

Lletra Impresa està associada a l’AEPV, l’Associació d’Editors del País Valencià. 

Comentarios cerrados.