El Projecte Gènesi

12,50

Primer episodi de la saga El Projecte gènesi, un llibre destinat principalment al públic juvenil i apassionat per la ciència-ficció.

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: El Projecte Gènesi
Autor: Manel Àlamo
Col·lecció: Gatzara, 2
Llengua: català
1a edició: desembre 2023
Pàgines: 190 pàgines
Format: 14 x 21 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
PVP:  12,50
ISBN: 978-84-126541-5-8
Thema: YFG : Ciència-ficció (juvenil)

Opinió lectors
5/5

SINOPSI

Joseph Owen és un exitós creador de videojocs. En morir els seus avis, amb qui va viure des dels tres anys, descobreix la documentació d’El Projecte Gènesi, un programa espacial que havia posat en marxa son pare en els anys 80 del segle passat per localitzar un planeta de característiques semblants a la Terra. Malauradament, la nau comandada per Owen pare va desaparèixer enmig de la galàxia i el govern estatunidenc el va donar per mort. Quatre dècades després, Joseph Owen decideix invertir tota la seua fortuna per a ressuscitar El Projecte Gènesi. Una de les aspirants a formar part de la tripulació és la jove Laia Blanch que, de seguida, capta l’atenció de l’equip d’Owen. Només huit dels estudiants de l’Acadèmia de Ciències Espacials d’Owen es guanyaran el dret de protagonitzar el viatge més important de la història de la Humanitat. Ara bé, l’aventura no estarà exempta de riscos. Una mà sinistra mirarà de portar al fracàs el Projecte.

AUTOR

Manel Àlamo va nàixer a València l’any 1977, tot i que no oblida els seus orígens saforencs. És un enamorat de Vilallonga, el poble de sa mare, on s’escapa cada vegada que pot. Compagina l’escriptura amb la docència i el periodisme. Fins el moment ha publicat sis novel·les juvenils: Espectres, bruixes i dimonis, Els cavallers del Drac, Quan arriba el crepuscle, Rèquiem per Reginald Huxley, A boca de canó i El Projecte Gènesi; una infantil: Mar i el Llibre Negre, i una altra per a públic adult: Benvingut, Excel·lència. Ha quedat finalista dues vegades del premi de literatura juvenil Ciutat de Borriana i en 2016 va guanyar el Premi Samaruc a la millor novel·la juvenil, atorgat per l’Associació de Bibliotecaris Valencians, a l’obra A boca de canó. Amb El Projecte Gènesi s’endinsa en el món de la ciència-ficció i repassa alguns dels referents literaris i vitals que el van acompanyar durant l’adolescència. Actualment dirigeix la revista Allioli que publica STEPV-Instersindical Valenciana.