Els fabulosos xaiets del meu tiet

15,00

Vine i coneixeràs els fabulosos xaiets del meu tiet. En trobaràs de tota mena: de petits i de grans, de llanuts i d’invisibles, d’aristocràtics i de rebels. Fins i tot hi ha xaiets voladors!
Quan al teu llitet obris el llibre i tanquis els ulls, els teus somnis s’ompliran de mil xaiets eixerits. Ens els presentaràs, tu també, els teus fabulosos xaiets? El tiet i jo tenim moltes ganes de coneixe’ls!

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Els fabulosos xaiets del meu tiet
Autor: Édouard Monneau
Col·lecció: Caradura, 4
Llengua: català
1a edició: març 2023
Pàgines:  56 pàgines
Format: 21 x 21 cm
Enquadernació: tapa dura
PVP: 15 €
ISBN: 978-84-126541-0-3
Gènere: Àlbum il·lustrat

Opinió lectors
5/5

SINOPSI

Etnografia i il·lustració es donen la mà en aquest àlbum deliciós que ens parla d’un pastor i els seus fabulosos xaiets.

 

AUTOR

Édouard Monneau va néixer a Bachas, a la terra de Comminges (França), el 1991. Va estudiar el Grau Professional d’Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Actualment viu a Malgrat de Mar. Li agrada dibuixar, observar els altres, recopilar hisòries quotidianes de la vida immensa i infinita que ens ofereixen les nostres societats. En francès ha publicat La montagne Bleue i Avi, Iaia et moi: Carnets d’un petit fils. També ha il·lustrat el llibre 7 receptes per a l’ànima, de Carmen Gómez o Lo sòmi de Teò de Lisa Shannen.