Les veus del bosc

15,00

SINOPSI

S’ha de matinar molt per endinsar-se al bosc, mimetitzar-se amb els arbres i els arbustos, esperar i confiar que el batec del nostre cor no espanti les criatures que hi viuen.
La Martina, després de l’estiu, ho va fer un dia, i un altre, i molts més, fins que els animals i els arbres li van explicar a cau d’orella com viuen a la muntanya, en un equilibri màgic i encisador.
Ella ja forma part d’aquesta gran família. Només hi faltes tu!

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Les veus del  bosc
Autora: María José Domènech
Il·lustradora: Isabel Fabregat
Col·lecció: Caradura, 3
Llengua: català
1a edició: març 2022
Pàgines: 36
Format: 29,7 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura 
PVP: 15 €
ISBN: 978-84-124950-1-0
Gènere: Poesia infantil
Edad recomanada: a partir de 6 anys

Opinió lectors
5/5

INTERÈS DEL LLIBRE: 

1. Un àlbum il·lustrat que permet a la canalla conèixer la fauna i la flora de muntanya i valorar el medi ambient.
2. Un llibre que conta històries de la natura a través de la mirada d’una nena i del gènere de la poesia.

AUTORES

María José Domènech

María José Domènech va néixer a Madrid, ara és veïna de Premià de Dalt. Va estudiar Filosofia i Ciències de l’Educació, Logopèdia i Música per a infants. Tant fent de mestra i psicopedagoga d’educació inclusiva, com jugant amb els seus fills no podia evitar que li brotessin versos, cançonetes i dibuixos per a la canalla amb qualsevol excusa.
Ara estudia Il·lustració a l’Escola de la Dona, amb la idea d’aprendre a posar imatges a aquells textos. Allí ha conegut la Isabel. La complicitat ha estat tan gran que han creat juntes aquest llibre que ens endinsa en la natura que tant estimen.


Isabel Fabregat

Isabel Fabregat (Barcelona, 1959) Ha sigut mestra de Primària compartint la seva passió pel dibuix i la natura amb els infants. Durant un temps també es va fer càrrec de la biblioteca de l’escola i això li va permetre descobrir el món de l’àlbum il·lustrat i pensar que algun dia potser també en podria fer un. Amb aquesta il·lusió va demanar la jubilació voluntària i actualment està fent tercer curs d’Il·lustració a l’Escola de la Dona.