Les veus del camp

15,00

La Martina s’ha traslladat a viure amb la seva família a una casa enmig del camp.
Al principi, enyora el bosc que visitava cada dia, però aviat descobrirà que aquest indret també té la màgia dels éssers que l’habiten. I així, animada per la puput, aprendrà a mirar, olorar i escoltar les veus del camp al llarg de les diferents estacions. L’hi acompanyes?

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Les veus del  camp
Autora: María José Domènech
Il·lustradora: Isabel Fabregat
Col·lecció: Caradura, 5
Llengua: català
1a edició: març 2024
Pàgines: 44
Format: 29,7 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura 
PVP: 15 €
ISBN: 978-84-126541-7-2
Gènere: Poesia infantil
Edad recomanada: a partir de 6 anys

Opinió lectors
5/5

INTERÈS DEL LLIBRE: 

Després de la bona acollida de Les veus del bosc, es publica aquest llibre que permet a la canalla conèixer la fauna i la flora del camp i valorar el medi ambient.
Un llibre que conta històries de la natura a través de la mirada d’una nena i del gènere de la poesia.

AUTORES

María José Domènech

María José Domènech va néixer a Madrid l’any 1959 però fa molts anys que resideix a Premià de Dalt. Va estudiar Filosofia i Ciències de l’Educació, logopèdia, música i creació literària. Actualment aprèn il·lustració a l’Escola de la Dona de Barcelona. Ha treballat de mestra i psicopedagoga en atenció a la diversitat a l’escola pública. Sempre ha intentat transmetre l’amor per la literatura, la música, el teatre i les arts plàstiques, que considera essencials. Com a escriptora, ha participat en diverses publicacions de relat curt per adults i literatura infantil. Amb la il·lustradora Isabel Fabregat, ha publicat I ara què fem?, Les veus del bosc i Les veus del camp.


Isabel Fabregat

Isabel Fabregat (Barcelona, 1959). Durant molts anys va ser mestra de Primària. L’any 2019 va decidir estudiar Il·lustració a l’Escola de la Dona de Barcelona. Des de llavors ha publicat quatre àlbums il·lustrats: Les veus del bosc i Les veus del camp (en aquesta mateixa editorial), I ara què fem? i Una cabana al mig del bosc. Tots quatre són àlbums que parlen de la natura i estan pensats per a un públic infantil. També ha participat en llibres col·lectius amb finalitats solidàries i actualment està treballant en dos nous projectes.