Taure, el tauronet

8,50

SINOPSI:

Al bell mig del Pacífic, a l’Illa del Poble Feliç, viu una família de taurons molt eixerits i simpàtics. Són els reis de l’oceà i han de vetlar per la salut i el benestar de la fauna i la vegetació marines. Max i Alba estan ben contents de la seua família. Han tingut huit tauronets. El més menut, Taure, està destinat a ser el rei d’unes illes remotes de la Mediterrània, les Columbretes. Però Taure és diferent. No ha crescut gaire i això li causa problemes. Com també el fet que és un tauró. I els taurons, en principi, espanten!!! Se’n sortirà, a pesar de la seua dimensió i de la seua condició de tauró?

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Taure, el tauronet
Autor: Josep Carles Laínez
Il·lustrador: Iván Torres
Col·lecció: Mythos
Llengua: català
1a edició: febrer 2022
Pàgines: 90
Format: 20 x 13 cm
Enquadernació: Rústica 
PVP: 8,50 €
ISBN: 978-84-124950-0-3
Edad recomanada: a partir de 8 anys

Opinió lectors
5/5

INTERÈS: 

Taure, el tauronet és una gran aventura. No hi falten els pirates i les sorpreses, l’amistat de Taure amb altres animals de l’oceà i el respecte pel medi ambient.

Una història de superació, una lliçó de tolerància, una crida a la igualtat, un cant a la diferència.

AUTORS

Josep Carles Laínez

Josep Carles Laínez és de l’Alt Palància, encara que nascut a la capital valenciana i criat durant la infància al Principat d’Andorra. Lingüista i teòleg, va iniciar-se en la poesia amb la publicació del poemari Dionysiaka (1995), al qual s’uniria el conjunt de la seua poesia completa amb el títol d’Anxia (2001), que obtingué el Premi “Roís de Corella” dels Premis Literaris “Ciutat de València”. Aquell mateix any publicà el monòleg Berlín i començà a escriure en el dialecte residual aragonés propi de la seua comarca. L’any 2009, apareixeria el seu diari La muerte del padre, amb entrades en mitja dotzena de llengües, entre les quals, és evident, el català. A més a més, ha desenvolupat una àmplia tasca articulística al principat pirinenc. És membre de ple dret del l Consello d’a Fabla Aragonesa i de la Societat Andorrana de Ciències.


Iván Torres

Iván Torres (Alacant, 1978). El dibuix ha estat sempre present en la seua vida. Per a ell, és una manera fonamental d’expressió.
Format en estudis d’informàtica i disseny gràfic, va començar a treballar en aquest àmbit en diferents projectes de màrqueting i disseny web.
Encara que la vida el va portar per altres camins, va ser el naixement dels seus fills el que li va revelar la seua veritable vocació i va començar a dedicar-se a la il·lustració infantil.
Amb anterioritat, ha il·lustrat les publicacions següents: El sentido del viento / El sentit del vent (2018), El mosquito (2019) i Alejo y el caballo de cartón (2021).