Maruc i el fantàstic món de les llibreries

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Maruc i el fantàstic món de les llibreries
Edició a càrrec de: Maria Calvo
Pròleg: Anna Moner
Autors i autores: Xavier Aliaga, Carles Barquero, Maria Calvo, Isabel Canet Ferrer, Carles Cano, Laia Fontana, Aina Garcia-Carbó, Francesc Gisbert, Susanna Lliberós, Lliris Picó, Jovi Seser i Vicent Usó
Il·lustrador: Toni Espinar, Gustavo Darío i Violeta Espinar Alemany
Col·lecció: Picoretes, núm. 2
Llengua: català
1a edició: novembre 2020
Pàgines: 74
Format: 24 x 17 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
PVP: 14 €
ISBN: 978-84-121819-1-3

Opinió lectors
5/5

SINOPSI

A Maruc li encanten els llibres. Des de ben menuda, els pares sempre li han llegit contes, narracions, poemes… de dia, i també a la nit. Abans de dormir, la mare o el pare sempre tenen un conte a mà, o dos, o tres, o quatre… Tots els que ella vol i més! Li encanten els llibres, a Maruc. Per això, de tant en tant visita una llibreria diferent, per comprar algun llibre i fer-se una bona biblioteca personal. I vol ser llibretera!
Maruc sap que llegint viatgem sense haver de desplaçar-nos, descobrim èpoques i llocs desconeguts, aprenem a pensar, a ser crítics amb la vida i alhora tolerants amb els altres. De la mà de Maruc, el personatge que apareix en cadascun dels dotze contes d’aquest recull, ens endinsem pel fantàstic món de les llibreries. Voleu descobrir aquest món? Ens hi acompanyeu?

EDITORA

Maria Calvo Palomares (Alzira, 1979) és llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben jove és professora de valencià i de literatura. Aquestes són dues de les seues passions. És per això que es dedica a l’ensenyament i a escriure. Actualment, és professora de valencià al CFPA Enric Valor d’Alzira, però ha escampat el seu mestratge per diferents poblacions. Ha publicat contes per a infants i per a adults, i també poesia. Alguns dels seus poemes estan recopilats en diversos reculls premiats en diferents concursos literaris. Entre els més recents cal destacar el poema Analogies, que va estar seleccionat en el VI Premi Internacional de Poesía Jovellanos «El mejor poema del mundo», o el Premi de Poesia Poeta Pastor Aicart de Beneixama amb l’obra El temps.

 

IL·LUSTRADOR

Toni Espinar va nàixer a Alzira l’any 1970. De família de llarga trajectòria en l’àmbit de l’art, sempre ha estat relacionat amb la pintura. De fet, dibuixa des que té ús de raó: revistes, cartells, còmics, escenografies de teatre, fanzines, etc. Té la capacitat d’expressar-se artísticament de mil maneres.
Es va llicenciar en Belles Arts en 1994 i ha aconseguit viure de la il·lustració, el muralisme i la restauració. Ha realitzat projectes decoratius per tot Europa. En aquest recull de contes ha comptat amb la col·laboració dels seus fills, Gustavo Darío i Violeta Espinar Alemany.

 

 

 

Comments are closed.