Pilar Gregori

Biografia

Pilar Gregori és de La Font d’en Carròs, encara que va nàixer a València l’any 1954. Va començar a treballar molt jove fent de mestra de Pedagogia Terapèutica amb l’alumnat que tenia dificultats per aprendre. Això li va mostrar la gran diversitat de persones que hi ha al món i a considerar, tal i com diu una dita valenciana, que “Tota pedra fa paret”. Quan més endavant va passar a l’escolaritat ordinària ja va veure que no hi havia tanta diferència, la qüestió era ensenyar als infants i aprendre’n també.

Ben aviat es va adonar que cada dia havia de saber coses noves si volia ser una bona ensenyant i millor persona. És per això que va buscar rotgles on poguera estar a gust escoltant el que feien els altres i aportant l’experiència que anava acumulant. És del Col·lectiu de Mestres de La Safor, l’Escola d’Estiu, Els Moviments de Cooperació Pedagògica…

La seua vida laboral ha transcorregut al voltant de l’escola i ha treballat unes vegades com a mestra de l’escola pública en l’etapa de Primària, altres com a formadora d’altres mestres per tal d’actualitzar la pràctica docent i també com a sindicalista de l’STEPV, amb tot el que comporta de compromís pel que fa a la situació laboral i el sistema educatiu.

Ara que ja està jubilada es trobe encara lligada a l’aprenentatge i és per això que aquest llibre que teniu entre mans està pensat perquè els infants coneguen els costums del nostre poble valencià i aprenguen a estimar-les, parlar-ne i escampar-les pertot arreu.

Llibres publicats en Lletra Impresa

Comments are closed.