L’escombra de la bruixa Polida

15,00

SINOPSI

Entreu i descobriu com un bon dia, l’escombra netejadora de la bruixa Polida, cansada, esgotada i fastiguejada de fer sempre la mateixa feina, aconsegueix canviar el seu destí.

Una història sobre la igualtat on se’ns convida a lluitar pels nostres somnis.

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: L’escombra de la bruixa Polida
Autora: Anna Serra Garcia
Il·lustradora: Marta Puig Parnau
Col·lecció: Caradura, 2
Llengua: català
1a edició: abril 2021
Pàgines: 36
Format: 22 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura 
PVP: 15 €
ISBN: 978-84-121819-4-4

Opinió lectors
5/5

AUTORES

Anna Serra Garcia (Papiol, 1981). Des de ben petita va tenir molt clar que ser nena era fantàstic! I segurament per això sempre ha seguit fascinada per tot el que envolta els infants. Quan va descobrir que a la universitat podia estudiar cultures del món fent antropologia, no ho va dubtar ni un moment. I uns anys més tard va acabar fent el doctorat sobre la cultura dels infants. Fascinada encara més per aquest món, ara segueix estudiant el joc dels nens i nenes; treballant a l’ajuntament per donar-los veu; escrivint contes perquè no deixin de somiar, i gaudint cada dia dels seus tres fills i de les seves tres nebodes. Sempre ha estiuejat a Madremanya, on un bon dia va descobrir que hi vivia una gran il·lustradora.

 

Marta Puig Parnau (Madremanya, 1990). Quan era petita només feia que omplir fulls de colors. Al créixer va canviar els seus “quadres expressionistes” per fulls mil·limetrats. Va estudiar arquitectura a Girona i va treballar d’arquitecta, però aviat va veure que necessitava tornar a fer volar la mà enmig de coloraines. Va sortir del seu poblet i va anar a estudiar un màster d’il·lustració a Anglaterra. Quan va tornar, en una fira del poble, l’Anna li va ensenyar la seva manera especial de mirar el món. Ara combina la il·lustració, l’arquitectura i la docència. Al final, com diu ella, tot va del mateix, d’aprendre a mirar i buscar maneres de mostrar com veus el que mires.