Nits de Contes al Palau

16,50

Una mostra del conte contemporani a casa nostra, amb especial atenció a les diferents estètiques i generacions que conreen aquesta modalitat de literatura breu. Per ordre cronològic d’aparició, aquests són els autors i les autores que configuren el recull: Manuel Baixauli, Elvira Cambrils, Jordi Llavina, Isabel Canet, Manel Joan Arinyó, Francesc Bononad, Rafa Gomar, Carles Mulet, Joan Olivares, Lliris Picó, Robert Cortell, Núria Cadenes, Esperança Camps, Raquel Ricart, Raquel Casas Agustí, Santiago Díaz i Cano, Juli Capilla, Esther Climent Gosp, Maria Seguí, Martí Domínguez i Gràcia Jiménez.

Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Nits de Contes al Palau
Coordinador: Rafa Gomar
Col·lecció: Ovidianes, 14
Llengua: català
1a edició: novembre 2022
Pàgines:  212 pàgines
Format: 13,5 x 21 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
PVP: 16,50 €
ISBN: 978-84-124950-7-2
Thema: FYB (Contes)

Opinió lectors
5/5

SINOPSI

Aquest llibre reuneix els contes dels escriptors i escriptores que han col·laborat en la Nit de Contes al Palau, celebrada cada mes de novembre a Gandia des de l’any 2012. De temàtica molt diversa i estils variats, tots plegats responen a la premissa de donar mostra del conte contemporani a casa nostra, amb especial atenció a les diferents estètiques i generacions que conreen aquesta modalitat de literatura breu.
La nòmina d’autors i autores que el configuren és ben rellevant. També la procedència, representativa de bona part dels territoris de llengua catalana. Són els distints bocins de molts miralls que reflecteixen el gran mirall de la realitat i de la literatura, o de la ficció i «les veritats» de l’època actual, que cada lector sabrà o voldrà llegir a la seua manera. 


COORDINADOR

Rafa Gomar ha estat el promotor, organitzador i coordinador literari de la Nit de Contes al Palau des de fa deu anys. Ha publicat cinc llibres de contes: Legítima defensa (1991), Premi Víctor Català i Premi dels Escriptors Valencians; Viure al ras (2000); Batecs (2004), XXXIX premi Recull de narrativa “Joaquim Ruyra”; Exercicis respiratoris (2005) i Bé, perdona’m, però estan esperant-me (2014).
És autor de tres dietaris: Donato, 2,27 (1988), finalista del VII Premi Joanot Martorell de Gandia; Vianant (2007) i Fràgil sol de tardor (2016). Les seues obres més recents publicades són Vidres en la moqueta (2019), en aquesta mateixa editorial, i Dissabte, jazz (2020).