Va de bo!

8,50

SINOPSI:
Un soroll ensordidor, una allau de pedres, crits, por… Quin secret s’amaga sota les lloses del trinquet? Per què torna ara el record d’aquella tragèdia?
Lluís no s’hi veu, és cec de naixement, i així i tot és testimoni d’un misteri difícil d’explicar, i també difícil de creure. I ell, només ell, té la clau per resoldre l’enigma.
El dau, l’escala, la galeria, la corda, la ferida… Lluís ha d’aprendre tantes coses que no sap per on començar. Junt amb la seua colla: Jordi, Nora, Estel i Marc i el seu inseparable Garfunkel descobriran el món de la pilota amb els ulls d’un xiquet cec. Aprendran junts a olorar-la, a tocar-la, a sentir-la i a escoltar-la. I a ballar la seua música. I també aprendran a confiar en ells mateixos. En el camí de descoberta comptaran a l’ajuda de la iaia Remei, que va ser testimoni dels fets i estava al trinquet el dia que el Moliner jugava contra Sequier II.
Una història de misteri, de pilota i de superació personal. Però, sobretot, una història d’amistat i confiança.
Categories: , ,

Descripció

DADES DEL LLIBRE: 

Títol: Va de bo!
Autor: Jaume Monzó
Il·lustradors: Rosa i Jaume Fuster Serquera
Col·lecció: Mythos, 8
Llengua: català
1a edició: desembre 2021
Pàgines: 102
Format: 20 x 13 cm
Enquadernació: Rústica 
PVP: 8,50 €
ISBN: 978-84-121819-9-9

Opinió lectors
5/5

AUTOR

Jaume Monzó Martí (la Font d’en Carròs, 1971) és llicenciat en Filologia Catalana. Fins l’any 2010 va coordinar les redaccions del setmanari El Temps. D’aleshores ençà es dedica a la docència de Valencià, tant a secundària com en l’ensenyament d’adults.
En novembre de 2014 va publicar la seua primera novel·la, En línia, un text original i transgressor, escrit amb missatges de WhatsApp i perfils de Facebook, amb el qual va obtindre el Premi al Llibre Juvenil Millor Editat, que li va atorgar la Generalitat Valenciana. Amb Sense connexió (Sembra llibres, 2020) va continuar amb el mateix format «virtual».
En desembre de 2017 va participar en el llibre Vols dir que som això? (Llegir en català) amb el conte Va de bo! Una història que tracta d’explicar l’ambient dels trinquets i de la pilota, esport del qual és un gran aficionat. Amb La colla U (Andana Editorial, 2019) va guanyar el Premi Enric Lluch de Narrativa Infantil Ciutat d’Algemesí.

IL·LUSTRADORS

Jaume i Rosa Fuster Serquera són dos germans nascuts a la Font d’en Carròs (la Safor, València).
Jaume estudia Animació 3D a l’IES Font de Sant Lluís, i realitza la seua obra personal quasi totalment de manera digital.
Rosa ha estudiat Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i actualment cursa el Master de Producció Artística. La base del seu treball és la pintura tant en murals com en xicotet format.
El tàndem Fuster Serquera es complementa a la perfecció: ell és la part imaginativa, ella la part tècnica o més racional. De fet, no és la primera vegada que treballen junts, ja ho van fer en aquesta mateixa col·lecció amb el llibre Un dia més de Pasqua! de Pilar Gregori i ara tornen a repetir experiència amb aquest nou llibre: Va de bo! de Jaume Monzó.